Menu

Xarxes social

Twitter Download PNG social facebook box blue icon googleplus 128

Som el que mengem. Arròs en sèpia, anguila de l'Encanyissada i carxofes (Restaurant l'Estany de La Casa de Fusta)

Avui el xef del Restaurant l'Estany de La Casa de Fusta, Ricardo Gutiérrez, acompanyat del gerent Lluís Garcia ens prepara " Arròs en sèpia, anguila de l'Encanyissada i carxofes"

A més us

Som el que mengem. Lloms de bacallà amb confit de tomàquet( Restaurant Món) i Cocotxes amb cigrons ( Restaurant Món)

Avui la xef del Restaurant Món de Sant Sadurni d'Anoia, Anotnia Rero, ens prepara dos receptes amb el bacallà com a protagonista: Lloms de bacallà amb confit de tomàquet i Cocotxes amb

Som el que mengem. Salmó d'Alaska marinat amb soja (Restaurant Cristal) i Salmó salvatge en tataki (Restaurant Cristal)

Avui el xef del Restaurant Cristal de Tortosa ens prepara dues receptes amb salmó roig salvatge: Salmó d'Alaska salvatge roig marinat amb soja i Salmó salvatge en tataki. A més us oferim

Info for bonus Review William Hill here.

grupcomunicacio

Registre usuari