La nostre televisió

 

ETV va néixer l’any 1983,les seves primeres emissions en proves les va iniciar al Juny del 83. Durant els primers anys, 1983, 1984, 1985 i principis del 1986 ETV va anar fent emissions esporàdiques, mentre anava buscant un lloc estable on ubicar el seu centre emissor i així millorar la senyal de televisió. Va ser el 21 de setembre de l’any 1986 quan va iniciar les seves emissions regulars, i sense interrupcions. Poc a poc es va anar consolidant i un dels primer actes públics de l’emissora va ser la Gala de presentació de programes de la temporada de tardor,l’any 1993. Sense faltar al seu compromís amb la societat i els clars objectius de formar, entretenir i sobretot informar, El Nadal de l’any 1995 ETV va informar de primera mà dels successos del conflicte dels Balcans, anant 2 equips de l’emissora, a Sarajevo per portar els aliments recollits a Esplugues de Llobregat. L’any 1997, amb la celebració dels Primers Premis “El Pont d’Esplugues”, ETV va ser galardonada amb el premi de comunicació.

La televisió s’aniria consolidant i l’any 2001 va engegar el nou centre emissor, que va permetre l’extensió de cobertura fins a Pallejà, Molins de Rei i Cervelló; tan sols quedava per donar cobertura al Baix Llobregat Nord. Els canvis a millor s’anirien succeïnt durant els anys següents i el 2003 ETV estrenava les noves i modernes instal.lacions on es troba actualment.

El món de les noves tecnologies i de les telecomunicacions anava avançant i ETV- Llobregat TV va saber adaptar-se als canvis. L’Any 2006 amb l’atorgament de les Concessions de TDT local A Catalunya, ETV va aconseguir la seva llicència i va quedar com a primer projecte de TDT al Baix Llobregat i la tercer de tot Catalunya.

ETV comença a créixer com a grup de comunicació incorporant altres mitjans, així és com l’any 2007 sortia a la llum E-digital, el primer diari digital del Baix Llobregat. Aquest mateix any, ETV amb tot un conjunt de televisions d’arreu de Catalunya van crear dues noves plataformes de televisió privades: Televisions Digitals Independents (TDI) I L’Associació de Mitjans de Proximitat (AMP) de les quals, el director de ETV, Frederic Cano és el president.

L’entrada al món radiofònic no es faria esperar, i el 2008 ETV va crear amb d’altres emissores el grup d’emissores de ràdio a tot Catalunya, “ECAP-Emissores Catalanes Audiovisuals de Proximitat”.

L’abril del 2010, va nèixer el setmanari de pagament del Baix Llobregat i l’Hospitalet, el 30º que actualment és gratuït i es pot trobar cada 15 dies pels establiments del Baix.

Les darreres passes els ha donat l’any 2011 amb l’obertura al món digital. A través d’Internet, qualsevol ciutadà del món pot seguir les nostres emissions i continguts, amb la creació d’una web amb televisió a la carta i en directe. Actualment tots aquests continguts es poden consultar a través del telèfon mòvil i altres dispositius com tablets, iPad, etc. Enguany, el 2013 estrenem una WEB amb un nou disseny, nous continguts i una nova estructura per a que no se t’escapi res de la teva televisió comarcal.

1000 Characters left


beton barbekü